Mi értelme van a konzultációknak?

Tegnap megtartottuk a harmadik forduló előtti konzultációt. Két hét van hátra a forduló napjáig (aki nem emlékezne: február 4. péntek), így van még idő a felkészülésre. Ehhez próbáltunk segítséget nyújtani a fordulóba jutott csapatoknak. 

Persze nem árultuk el a feladatokat (sőt azt sem, hogy hány fizikához vagy biológiához kötődő problémát kell majd megoldani, hány számításos és hány logikai jellegű feladat lesz), inkább az elképzelhető technikai nehézségeket igyekeztünk megelőzni.

Ahogy előzetesen jeleztük a versenyhez köthető honlapokon és fb-oldalon, valamint a csapatoknak közvetlenül e-mailben is, tegnap reggeltől estig lehetett tesztelni a verseny felületén a fájlfeltöltési lehetőséget és meg is beszéltük Zoomon a felmerült részleteket. A megoldások beküldése már nem okozhat problémát!

Szóval mi értelme van a konzultációnak? Enélkül is meg lehet oldani a feladatokat, be lehet jutni a döntőbe. De talán vannak, akiknek segített a tegnapi online találkozó, hogy a helyes megoldásokra tudjanak koncentrálni és ne vegyenek el túl sok időt és energiát a technikai kérdések.

Mostantól koncentrálhattok a szakmai felkészülésre!